Sleutel tot wraak

Johanna Lime 13 februari 2025 Auteur
In dit tweede boek, dat is geschreven als een magische thriller met Halfwegen, Mara’s en Kai (fantasy-elementen), is Finlay Reid, rechercheur Moordzaken de Sleuteldrager. Hij krijgt het zwaar voor zijn kiezen en moet erg wennen aan zijn nieuwe positie als Sleuteldrager. Damier, de oude vijand is nog steeds niet verslagen. Op het politiebureau hebben de rechercheurs het erg druk, want al gauw blijkt er een seriemoordenaar bezig te zijn. De sporen leiden naar Schotland en hebben te maken met een nieuwe en heel gevaarlijke vijand.

Het boek bevat veel verschillende gebeurtenissen, die door middel van het politieonderzoek of door wat er in de magische wereld speelt, met elkaar in verbinding staan. Ook worden er historische gebeurtenissen in Schotland bij betrokken. Daardoor en door de vele personages is dit een boek om goed je aandacht bij te houden. Ik vond het lekker lezen en het was ook spannend; het enthousiasme waarmee de schrijfster dit boek heeft geschreven spatte ervan af.

Ik ben weer erg benieuwd naar het vervolg, want aan het eind is er een nieuw probleem dat opgelost zal moeten worden. Knap gedaan.

Meer recensies van Johanna Lime