Heerlijk vervolg op 'Op glad ijs'
Saar’s plan om met een bucketlist haar verbroken relatie met Laurens weer te lijmen levert nog niet het gewenste resultaat op. Maar Saar is nog niet van plan om op te geven en plant een aantal nieuwe spannende activiteiten in. Tijd om alle remmen los te gooien. Maar of haar ideeën dit keer wel goed uitpakken? En waar bemoeit Matt, haar huisgenoot en broer van haar beste vriendin, zich toch telkens mee?
‘Alle remmen los’ is deel 2 van de driedelige serie ‘De bucketlistblunders’ en het verhaal gaat verder waar deel 1 geëindigd is. Natuurlijk verlopen Saar’s plannen anders dan gedacht en levert dit weer een aantal hilarische scenes op. Maar wat vooral opvalt is dat het personage Saar zich verder ontwikkelt van een tamelijk naïef en wat saai typje naar een steeds zekerder en inventieve dame. Natuurlijk blijft alles in de liefde nog even onzeker en wiebelig, maar ik ga er vanuit dat dit in het derde deel helemaal goed gaat komen.
Op naar deel 3!
Op naar deel 3!