Een flinke dosis honden- (en katten)knuffels
ZZP’er Bo heeft een hondenuitlaatservice waarmee ze als kleine zelfstandige net rond kan komen. Wanneer één van haar klanten het verzoek heeft om de hele dag op zijn hond te passen weet Bo dat ze dit eigenlijk zou moeten weigeren, echter het geld dat ze hiervoor krijgt kan ze eigenlijk goed gebruiken. Maar niet alleen het geld heeft haar interesse, ook het baasje van hond Mister C. brengt haar hoofd enigszins op hol. Het is dat het zo’n irritante gast is, maar zijn verschijning mag er wel degelijk zijn.
Ondertussen raakt de dierenopvang van haar zus en zwager ernstig in de problemen. En wanneer blijkt dat één van de kanten van Bo hierbij betrokken is, wordt alles ernstig ingewikkeld.
Wat een leuk tussendoortje was dit! Een heerlijke dosis winter, een vleugje kerst, chaotische situaties waarbij soms niets anders nodig is dan de verbeelding van de lezer en een eind-goed-al-goed einde. Wat wil je in de aanloop naar kerst nog meer? Nou, een flinke dosis honden- (en katten)knuffels misschien? En ook daarmee zit het met dit verhaal wel goed!
De enigszins chaotische Bo is een heerlijk recht-door-zee personage waar ik af en toe erg om moest lachen. Misschien had ik nog op een beetje meer kerstsfeer gehoopt aan het einde maar verder heb ik me met dit verhaal prima vermaakt.