Happy ending!
Eindelijk lijkt het bucketlist-plannetje van Saar te gaan werken wanneer haar ex Laurens haar vraagt om mee te gaan naar de Ardennen en vervolgens ook naar New York. Zou zij hem eindelijk voor zich terug kunnen winnen? En met het tripje naar New York kan ze meteen ook bij de grote finale van The American Dream zijn waar haar bestie Daisy aan meedoet. Maar wanneer ze vriendin Daisy bij heel andere dingen te hulp moet schieten, beginnen ook de twijfels over Laurens toe te slaan. Is hij echt de ware?
Dit is het derde en afsluitende deel van De bucketlistblunders en natuurlijk wil je na de eerste twee delen weten hoe het bucketlist-avontuur van Saar af gaat lopen. Die Laurens had ik persoonlijk al lang laten schieten, maar Saar weet nog van geen afweten. En het verhaal verslapt nergens dus als lezer weet je eigenlijk niet meer welke kant het op kan gaan. Ook deze missie levert een aantal hilarische momenten op. Wat in dit laatste deel ook wat meer op de voorgrond komt te staan is de verhaallijn rondom vriendin en onderneemster Daisy. Die verhaallijn krijgt hierin net wat meer aandacht en diepte waardoor je ook wat meer met Daisy mee kan leven.
Gelukkig loopt het allemaal af zoals je vanaf het begin al hoopt dat het af gaat lopen, maar het is wel bijna jammer dat we de avonturen van die allesbehalve Saaie Saar nu moeten missen.
De remedie hiervoor heb ik al bedacht, dat kan natuurlijk niets anders worden dan binnenkort stroopwafels gaan kopen bij de stroopwafelwinkel waarvan Angelique in haar nawoord de locatie prijsgeeft. Saar en Daisy zullen dan ongetwijfeld nog wel even door mijn gedachten schieten.