Pageturner!!
Tja, ik ben meestal wat sceptisch als er op de cover en achterflap van een boek (naast de flaptekst) quotes staan van andere auteurs die helemaal lyrisch zijn van het boek.
Anyway! Ik moet toegeven dat in dit geval de quotes absoluut waar zijn! Dit boek is een echte pageturner, wie heeft het gedaan? Hoe zit het in elkaar? Spannend!!
Het boek is opgebouwd uit een aantal delen, we lezen vanuit verschillende perspectieven én in verschillende tijden. Ingewikkeld? Nope, aan het begin van elk hoofdstuk wordt duidelijk aangegeven vanuit wie je leest en in welke tijd (dik gedrukt).
Heel tof hoe álle personages en tijdlijnen iets met elkaar te maken hebben. Een hele spannende puzzel! Een puzzel waarin familiegeheimen en -relaties centraal staan. Over opgroeien in moeilijke omstandigheden, het sluiten van vriendschappen, verlies, wraak en het zoeken naar liefde.
Absoluut een aanrader!
Absoluut een aanrader!