Heerlijke psychologische thriller!
Absoluut een psychologische thriller dit! Spannend! Te gek! I love it! Pageturner!
Het boek is op zo’n manier geschreven dat je de onderhuidse spanningen tussen de personages voelt. Ook de interne struggles van de hoofdpersoon Conor zijn heel goed voelbaar. Kippenvel af en toe. Heel tof geschreven. Ik voelde niet alleen alles, maar ik zag het ook perfect voor me.
Ik zou nog heel veel willen zeggen en vertellen, maar ik wil eigenlijk niets spoilen… dus… Hou jij van thrillers met een lekkere intense vibe, maar zonder bloederig gedoe? Dan is dit écht iets voor jou.