diepe emoties
Ik had het geluk om een van de proeflezers te mogen zij die dit derde boek rondom deze hoofdpersonages te mogen lezen. Hoewel het perfect past in de reeks, ligt het zwaartepunt van het verhaal op een veel persoonlijker vlak, waar iedereen in zijn of haar directe omgeving wel eens mee te maken heeft gekregen. Dat maakt sommige passages veel intenser en emotioneler dan de eveneens heftig emotionele scenes uit eerdere verhalen. Het komt harder en dieper binnen.
Een verhaal over de kracht van liefde en het belang van passie en seksualiteit in zwaardere periodes, Het is een fantastisch verhaal dat je meeneemt in een wereld vol intrige en afgunst. Waar de band van een bijzonder koppel op heel veel manieren op de proef wordt gesteld.
Een aanrader, zowel voor mensen die van (thriller-achtige) spanning houden, van liefdevolle erotiek en van de hindernissen bij een persoonlijke ontwikkeling.
Vijf sterren zijn zeker welverdiend!
Vijf sterren zijn zeker welverdiend!