Heerlijke thriller van Nederlandse bodem
Ik ben gek op thrillers en hoe leuk is het dan om thrillers te lezen van Nederlandse bodem? Want ja, ondanks de Scandinavische naam, is Marit toch echt een Nederlandse auteur.
Al eerder las ik een deel uit deze serie (Canvas) en dit deel volgde daar direct op. De eerste drie delen van deze serie heb ik helaas niet gelezen, maar nog altijd ondervind ik daar geen hinder van.
Ook dit boek is weer zo meeslepend geschreven dat je gewoon samen met Lianne wilt puzzelen wie de dader is. En wat heeft Marit de spanning goed vast weten te houden, want toen op een gegeven moment de touwtjes bij elkaar kwamen was ik echt even verbluft!
De laatste hoofdstukken grepen me echt aan, mede door de climax. Ik snap haar handelen en heb bij wijze van spreke ook een traantje gelaten bij het ‘gevecht’.
Ik hoop dat Marit nog lang niet is uitgeschreven! Of dat nou over Lianne is of over een ander, ik zal het lezen!