Heerlijke bundel

Joyce 17 januari 2025
Ook nu weer mocht ik heerlijk genieten van een spicy bundel van MH Books. Ik zeg wel spicy, maar toch had deze bundel naar mijn idee een meer romantische inslag dan de eerdere ‘spicy’ bundels. Totaal geen probleem, want ook bij spice hoort liefde❤️

Kwamen in het verhaal van Jaimy enkele andere (eerdere) verhalen tot een leuk einde, bij het verhaal van Corina ontvouwde het verhaal zich als een aflevering van een serie. Bij het verhaal van Joseph zag ik, naast het spicy gedeelte, echt een liefde tussen mensen bestaan. Ook bij de verhalen van Pippa (een lekkere romance) en Aurora (een heerlijke kantoorromance) kon ik heerlijk wegdromen.

Perfecte verhalen om de regenachtige, sombere dagen mee door te brengen. Ik kan niet wachten tot volgende bundels!!

Meer recensies van Joyce

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.