Ik wil een vervolg
In het begin van het verhaal wist ik niet helemaal wat ik er van moest verwachten, waardoor ik er wat lastiger in kwam. Toch had ik wel direct een thriller gevoel, omdat er wordt gesproken over de dood van Lara haar vriend Javi. Aangezien ik vaker thrillers lees, ging ik hier direct op aan en wist ik dat hier nog verder op doorgegaan moest worden.
Toen ik eenmaal goed in het verhaal zat, kon ik hem niet meer wegleggen. Sacha heeft de spanning grandioos goed over het verhaal verdeeld, zodat je geboeid blijft. Het einde was voor mij misschien niet heel onverwacht, maar de slotscène… Oef, ik hoop op een soort van vervolg, want naar mijn idee zit hier nog een verhaal aan vast!
Lara is wel een leuk personage. Door haar werk als historicus leer je als lezer ook iets over de geschiedenis van Alcazar. Ik ben altijd geboeid bij geschiedenis stukken, zeker als het een geschiedenis is waar ik nog niets over weet. Top gedaan om dat zo te vervlechten in dit verhaal!