Lianne stelt nooit teleur!
Wat was het leuk om een eerder verhaal van Lianne Reijntjes te lezen! Eerder dit jaar las ik ‘Bestemming Barcelona’ (haar nieuwste werk) en ik moet zeggen dat ik de stijl die ze daarin heeft, ook al in het begin had. Oftewel: een heerlijke stijl die je compleet mee neemt in het verhaal.
Het grappige was, was dat ik halverwege het verhaal dacht dat het verhaal ten einde was. Ik las hem digitaal en had niet naar het aantal bladzijdes gekeken. Het verhaal leek zo naar een einde toe geschreven. Maar gelukkig ging het ook nog eens door! Kon ik me nog langer onderdompelen in Spaanse sferen. Spanje is misschien ook wel de link waarom ik dit zo goed kon vergelijken met ‘Bestemming Barcelona’.
De hoofdpersoon Gia vond ik een personage dat allerlei emoties bij mij op riep. Het ene moment vond ik haar te gek, het ander kon ik haar niet uit staan. En dat maakt het boek ook zo leuk, want je wist nooit wat ze nou weer ging doen en welke uitwerking dat op mij als lezer had. Dat is toch fantastisch als een auteur dit voor elkaar krijgt?
Kortom, heb je zin om je onder te dompelen in Spaanse sferen nu het weer hier zo beroerd is? Lees vooral dit heerlijke feelgood boek!