Steamy bundel = Top!
Ik lees nooit achterflappen en al wist ik ergens dat dit een steamy romance was, toch heb ik een aantal keer eerst een ander boek gepakt. Ik denk doordat ik misschien dacht dat het meer een thriller/horror was (horror ben ik niet van). Ik heb geen idee hoe ik daar bij kwam, want ook bij de eerdere Halloween bundel was er geen enkele horror te vinden. En juist toen ik uiteindelijk besloot deze bundel wel te lezen, kon ik hem niet meer wegleggen!
Elk verhaal, en van Joseph Roelands zelfs twee, waren weer echte pareltjes. Elk verhaal wel met een hint naar Halloween, de een meer dan de ander. Maar doordat Halloween een rode draad moet zijn door de verhalen en iedere auteur daar zijn eigen invulling aan mag geven, is elk verhaal weer zo totaal anders. Zoals bij elke steamy bundel bij MH Books moet je wel openstaan voor allerlei dingen op het steamy gebied, maar de auteurs weten hier altijd toch weer zo’n geweldige draai aan te geven dat het niet te plat wordt. Daardoor denk ik dat de verhalen eigenlijk voor zowel ervaren steamy romance lezers als beginners in dit genre, goed te doen zijn.
Deze bundel bevatte ook een verhaal van Miss Thorn, een nieuwe steamy auteur bij MH Books. Van mij mogen ook van haar meerdere verhalen komen! Ik vraag me af welke auteur achter dit pseudoniem schuilgaat!