Heerlijke serie
Martine weet me altijd weer enthousiast te maken met haar boeken. Dit is het derde boek dat ik van haar lees en elk boek is weer een feelgood pareltje op zich. Ook al had ik vanaf het eerste moment wel een idee wie bij elkaar zou komen, de weg er naar toe is zo mooi.
Dit deel is nog meer een slowburn dan de andere twee boeken, ook al is er vanaf het begin al een aantrekkingskracht tussen Rico en Nicole.
Martine beschrijft de ontluikende romance tussen de twee hoofdpersonen met zoveel humor, dat je wel door wilt lezen. Nooit geweten dat er zoveel verschillen zijn tussen Fransen en Nederlanders, maar Martine weet al drie boeken lang mijn aandacht daarmee te trekken.
Ik vind het echt jammer dat de trilogie is afgelopen, misschien is een spin-off met Loïc nog leuk? Die zou ik dan ook zeker gaan lezen!