Rete spannend
Het eerste wat ik dacht na het lezen van dit boek, was: Hè jammer, hij is uit! Ik denk dat dat al heel veel zegt. Dit boek leest zo vlot weg, dat je er door heen vliegt! Dit komt mede door de sfeer die Anita in dit boek heeft verwerkt. Denk je het ene moment nog dat je rustig iets aan het lezen bent over de mooie natuur van Botswana, het volgende moment gebeurt er iets waardoor je weer op het puntje van je stoel zit.
Het hele verhaal door had ik een vreemd onderbuik gevoel over de personages. Hoe bevredigend is het dan dat je voorgevoel blijkt te kloppen? En toch, het verhaal had ook heel anders kunnen lopen, daar had ik dan misschien ook niet van opgekeken. Heel sterk hoe je soms als lezer een bepaalde kant opgestuurd in worden tijdens het lezen.
Een geweldig verhaal, waarbij het jammer vond dat ie uit was!
Een geweldig verhaal, waarbij het jammer vond dat ie uit was!