Vijanden? of Liefde?
N.R. Walker stelt op het gebied van gayromance eigenlijk nooit teleur. Ook met dit boek zat ik direct goed in het verhaal. Niet eens omdat er direct veel gebeurd, maar eerder omdat de schrijfstijl zo fijn is. Ze neemt je echt goed mee in het hele verhaal.
Door de perspectieven te wisselen tussen Marshall en Valentine heeft ze beide personages een mooie diepte gegeven. Je ziet hun worstelingen, je voelt hun strijd. En o, wat heb ik gelachen om Marshall en zijn niet zo hele boze buien. Maar vooral het hele gebeuren met Enzo de kat. Geweldig!
Je moet wel goed tegen spicy scenes kunnen en dan natuurlijk ook M-M. Scènes zijn wel redelijk specifiek beschreven, maar persoonlijk heb ik daar geen problemen mee. De hele romance sijpelt er juist mooi doorheen zodat de spicy scenes geen overvloed worden.