Wauw wauw wauw
Als ik een boek (bijna 300 pagina’s) binnen een ochtend uit hebt, zegt dat al genoeg: Wat. Een. Heerlijk. Boek! De andere twee delen in deze trilogie lieten me al op het puntje van m’n stoel zitten en deze topte dat nog eens extra!
Groot applaus voor Danielle dat ze in elk boek weer compleet nieuwe verhaallijnen heeft gevonden in het verhaal van Julia. Je ziet in de loop van de boeken echt de ontwikkeling bij dit personage van naïef vrouwtje tot een dame die haar mannetje staat en niemand daarbij nodig heeft. Echt een powervrouw!
De schrijfstijl van Danielle is echt meeslepend en door de korte hoofdstukken is de spanning in het boek nooit ver weg. Er wordt niet te veel afgeweken van de rode draad met allerlei bijverhalen, waardoor je als lezer niet de hele tijd hoeft te schakelen of even de spanning kwijt bent. Nee, ik bleef constant gefocused op de ontwikkelingen in het verhaal en vond het einde geweldig!
Jammer dat de trilogie is afgelopen. Ik zal zeker meer van Danielle gaan lezen!
Jammer dat de trilogie is afgelopen. Ik zal zeker meer van Danielle gaan lezen!