Spectaculair!
Ik mocht het nieuwste boek Rose van Jerrad Hoff lezen! En wat voor boek!
Wat een prachtig en aangrijpend verhaal! Dit boek vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge Franse verzetsheldin Rose, 15 jaar. Het verhaal zit vol liefde, tragedie en onverwachte wendingen, wat het zowel meeslepend als emotioneel maakt. De schrijfstijl is fijn en beeldend; het voelt alsof je zelf onderdeel bent van de gebeurtenissen. De personages komen tot leven op een manier die je diep raakt en je met hen mee laat voelen. Het verrassende einde liet me sprakeloos achter, en tijdens het lezen heb ik meer dan eens een traantje weggepinkt. Een ontroerende aanrader die nog lang blijft nazinderen!