De spanning is terug
In dit deel worden de spanning en vaart weer opgepakt die ik in deel 2 miste. Bobbi, Mitchell en Flo krijgen elk hun moment in dit boek waardoor je nog meer van ze gaat houden. Skandar leert meer over geestmagie van Agatha, die hij nog steeds niet volledig vertrouwt. We leren nieuwe personages kennen en komen meer te weten over de wereld buiten het Rijder-gebied. Deze blijkt verrassend veelzijdig en veel groter dan verwacht.
Het hoofdthema is toch wel de dynamiek tussen broer en zus. Skandar probeert het goede te doen, en doet het daardoor juist verkeerd. Kenna voelt zich onbegrepen en kiest daardoor verkeerd. Door het hele boek heen hebben ze elkaar nodig, maar drijven ze steeds verder uit elkaar. Dit maakt van Kenna een zeer sympathieke antagonist.
Dit smaakt naar meer, ik kan niet wachten tot deel 4 en 5 er zijn!
Dit smaakt naar meer, ik kan niet wachten tot deel 4 en 5 er zijn!