Stiekem verliefd
‘Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij. We zijn gewoon beter als vrienden en er loopt vast iemand anders rond die veel beter bij je past dan ik.’
Afgelopen week ontving ik een exemplaar van Stiekem verliefd, het nieuwste ebook van Sandiya Heera. In dit boek lees je mee in het liefdesleven van Juul, een naïeve jongedame die blijft proberen haar relatie met Rogier te redden en krijgt hierbij gevraagd én ongevraagd advies van de mensen om haar heen.
Stiekem verliefd is een heerlijk boek om tussendoor even te lezen. Ik heb genoten van de klungelige acties van Juul en het boek is geëindigd zoals ik hoopte. Ik ben zelfs nog wel nieuwsgierig naar hoe het verhaal verder gaat, hopelijk komt er een vervolg op dit boek!
Ben je op zoek naar een boek dat luchtig is en waar je zo doorheen vliegt? Stop dan met zoeken en koop dit boek, het debuut van Sandiya Heera.