SuperSint
SuperSint‘ is een prentenboek over Sinterklaas. Maar dit is niet zomaar een prentenboek over Sinterklaas. Nee, het gaat om de heldendaden van SuperSint. Wat het (voor)lezen van het prentenboek erg leuk maakt, is dat het boek op rijm geschreven is. Daarnaast zijn de prenten ondersteunend aan het verhaal; de prenten laten zien wat er in het verhaal verteld wordt.
Wat ik een leuke toevoeging vind aan dit boek, is dat er achter in het boek allemaal weetjes staan die te maken hebben met Sinterklaas. Dit maakt dit ‘SuperSint‘ dan ook zeker ook geschikt om voor te lezen aan oudere kinderen of om ze het boek zelf te laten lezen.
Deze recensie verscheen eerder online op: https://jufbeau.com/recensies/supersint/