Aangrijpend
Zo, deze komt wel binnen! Ongelooflijk dat dit soort praktijken vandaag de dag nog steeds plaatsvinden. En wij, de westerse landen staan vrijwel machteloos.
Ook al is Mihrigul 'vrij', ze zal de rest van haar leven over haar schouder moeten blijven kijken. En dat alleen maar omdat ze ervoor koos om zich verder te ontwikkelen.
Wat hebben de Oeigoeren gedaan dat veel van hen dit lot treft? Hoe het met haar man verder is afgelopen is niet bekend, maar dat het een liefhebbende echtgenoot is, dat is wel duidelijk. Hij heeft er alles aan gedaan om haar vrij te krijgen. En als prijs is hij zelf opgepakt.