Beetje teleurgesteld.
Toen ik de achterflap las, was ik geïntrigeerd. Maar al gaande het verhaal sloeg de teleurstelling steeds meer toe.
Er gebeurt heel veel tegelijk in één hoofdstuk en die hoofdstukken zijn over het algemeen niet lang. Doordat veel personages maar even kort geïntroduceerd worden en pas een heel stuk later in het verhaal weer terugkomen, was ik regelmatig de draad kwijt.
Richting het einde had ik het gevoel dat ik het script van een Amerikaanse actiefilm zat te lezen.
In eerdere recensies lees ik dat Stormkind deel 4 is uit een serie over Evie Cormac en Cyrus Haven. Dat staat nergens in het boek als zodanig vermeld
Toch is het wel als zelfstandig verhaal te volgen. Alleen vraag ik me nu af of het stukje waarin Evie gevonden werd in een huis in eerdere delen wel beschreven is? Dit miste ik in dit boek.
Al met al: schrijfstijl is oke, inhoud wat minder.
Al met al: schrijfstijl is oke, inhoud wat minder.