MrBeast
Ik werd gisteren helemaal ondergedompeld in youtube weetjes, quotes, feitjes en quizzen en heel veel geld …. Echt waar a lot of American Dollars … om in te zwemmen. …
Ken jij MrBeast? Deze juf kende hem niet, maar de kinderen in de klas wel. Tijd om daar verandering in te brengen. ( toch voor eventjes).
Youtuber worden staat tegenwoordig ook op het nieuwe beroepenlijstje, dus eventjes verdiepen, wat deze job inhoudt kan zeker geen kwaad.
In dit ultieme, onofficiële MrBeast-fanboek kan je Mr Beast alias James Stephen Donaldson vanaf zijn geboorte volgen. Want wil jij een goeie youtuber worden en zijn het verkrijgen van miljoenen volgers jouw ultieme droom? Lees dan deze hardcover met 187 paginas uit. Handige tips en weetjes van MrBeast tillen jouw youtubekanaal misschien ook wel de hoogte in?
Achttien hoofdstukken brengen je steeds dichter bij het geheim van zijn succes. Als dit nog te evenaren valt, is nog maar de vraag.
De layout en illustraties in het boek zijn op vele manieren wel te gebruiken in de klas. Introductie van voetnotes, gebruik van quotes, verschillende lettertypes en groottes. Na enkele hoofdstukken staat er ook steevast een quiz. Daar kan je nagaan of je wel aandachtig gelezen hebt. ( Antwoorden vind je achterin het boek)
De quotes worden bij het laatste hoofdstuk nog eens extra belicht en kan je persoonlijk nog een duimpje geven.
Ben ik aangestoken door het youtube verhaal om youtuber te worden? Nee, maar het fanboek leest zeer vlot en de quotes neem ik zeker mee in de klas.
Wees niet bang om :
Nieuwe dingen uit te proberen.
Te falen
Een geweldig idee te hergebruiken.
Iets te doen wat niemand anders doet.
Het hele jaar door een korte broek te dragen…
Als MrBeast het zegt ….
Wees niet bang om :
Nieuwe dingen uit te proberen.
Te falen
Een geweldig idee te hergebruiken.
Iets te doen wat niemand anders doet.
Het hele jaar door een korte broek te dragen…
Als MrBeast het zegt ….