Geen match
Morrey, Shelly en Zaka hebben een artefact gevonden en gaan op zoek naar de andere artefacten. Maar ze worden weer tegen gezeten door twee Verwervers. Lukt het ze met Morreys krachten, Shelly's vindingrijkheid en Zaka's magie?
Na het lezen van dit tweede deel zat ik nog steeds in verwarring. De vormgeving van een manga en ik zijn geen goede match. Het van rechts naar links lezen en de hoeveelheid details in de tekeningen brengen error in mijn hoofd..
Het verhaal is op zich wel goed en ik denk dat kinderen die graag boeken met veel illustraties lezen dit zeker leuk gaan vinden.
Vanaf 12 jaar, thema's: avontuur, vriendschap en magie.
Bedankt @uitgeverijdefontein voor het me kennis laten maken met manga. Helaas geen match!
Vanaf 12 jaar, thema's: avontuur, vriendschap en magie.