Lekker griezelen

Wat een heerlijk boek is De Vriezels! Een opvallend gezin dat steeds verhuisd. Maar Appel wil nu toch echt wel een keer naar school en daar blijven. Alleen valt ze dus wel een beetje op, want haar ogen vallen er steeds uit ..

De Vriezels is een super leuk verhaal om samen te lezen, of zelf te lezen. De mensen zijn een beetje creepy, maar juist heel aardig en je hoeft niet bang voor ze te zijn. Het boek past natuurlijk een beetje in de griezelmaand oktober, maar kan het hele jaar gelezen worden.

Het boek deed me een beetje denken aan Nooit de buren bijten van Paul van Loon, een boek dat ik vroeger ook met veel plezier heb gelezen (meerdere malen).

Door het grote lettertype en de illustraties ziet het boek er heel aantrekkelijk uit voor kinderen

Bedankt voor dit boek @kellyvankempen.auteur @uitgeverijbillybones

Meer recensies van Jufwillemijnopallstars

Het eerste deel in een nieuwe thrillerserie rond agent Lucy Halliday en haar speurhond Moss. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.