Bijzonder boek
"Vega woont met haar vader op Giraffeneiland. Denkbeeldige dieren en opa Hektor houden haar gezelschap. Van haar moeder herinnert ze zich niets.
Wanneer Vega's vader een ijskoningin als vriendin krijgt, gaat Vega samen met haar beste vriend Nelson op zoek naar haar moeder. Hun tocht leidt hen naar een heel bijzonder circus..."
Het verhaal van Vega is een heel bijzonder verhaal. Ik vond het heel fijn lezen en alle dierenfeitjes die steeds benoemd werden, vond ik een erg leuke toevoeging.
Dit is zo'n kinderboek waarbij werkelijkheid en fantasie in elkaar overlopen. De dieren die Vega overal ziet en wat er met haar vader gebeurt als Viola komt. Heel bijzonder.
Het boek staat ook vol met fantasierijke illustraties, die waren niet helemaal mijn smaak, maar zijn zeker een goede toevoeging aan het verhaal.
Aanrader voor liefhebbers van boeken over familiegeheimen en fantasiewezens. Te lezen vanaf 9 jaar en ouder (ook volwassenen!).
Bedankt voor het opsturen @uitgeverijlannoo
Bedankt voor het opsturen @uitgeverijlannoo