Feelgood voor kattenliefhebbers
Het Kattenhuis van Sandra J Paul is een aanrader voor liefhebbers van katten en feelgood.
Katrien trekt samen met haar twee kinderen in een groot huis met een enorme tuin. Iedereen vindt het huis geweldig en al snel blijkt dat ze niet de enige bewoners zijn. Voor het keukenraam blijft een rode kater zitten.
Nu heeft Katrien al twee honden, dus ziet het niet zitten om de rode kater in huis te laten. Maar als ze eenmaal toegeeft... blijft het niet bij één kat..
Het is een verhaal waar de kattenliefde vanaf spat. De katten werden heerlijk omschreven en ik denk dat veel baasjes delen van hun kat zullen herkennen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel onderdelen in het verhaal wel erg snel vond gaan, maar zoveel ruimte is er ook niet in een boek van 200 pagina's. Daarnaast was het grootste gedeelte van het boek dialoog en dat blijkt ook niet mijn voorkeur te hebben.
Uiteindelijk vond ik het einde een leuke verrassing en sloeg het boek met een glimlach dicht.
Het boek bevat tekeningen en foto's van katten die de inspiratie zijn geweest voor de katten in het boek, dit is een leuke toevoeging! Side note: de foto's en tekeningen van de katten staan niet in het ebook.
Bedankt @hamleybooks voor het opsturen van dit boek.
Bedankt @hamleybooks voor het opsturen van dit boek.