Aanrader!
Dit was weer een heerlijke feelgood!
Lotte en Noud kennen elkaar van de studie, maar nu 7 jaar later komen ze elkaar weer tegen. Noud heeft namelijk een datingsapp gelanceerd en hij wordt op landelijke tv aan Lotte gekoppeld via de app. Nu zijn ze verplicht een aantal dates van het dateplan te doen.
Het was heel fijn om dit verhaal vanuit beide personages te lezen. Het is meteen duidelijk een klassiek enemies to lovers verhaal.
Hoewel ik het einde wat snel vond gaan in vergelijking met de rest van het verhaal, vond ik het een heerlijk boek om te lezen!
Bedankt @worldofromancenl en @iris_schrijft
Bedankt @worldofromancenl en @iris_schrijft