Zoektocht naar moeder
Keet heeft al wat problemen op haar werk, maar als haar oma haar een brief geeft op haar sterfbed, staat het leven van Keet nog meer op z'n kop. Het is een brief van haar moeder Rose.
Vervolgens lees je afwisselend het verhaal van Rose en het verhaal van Keet. Je wilt graag weten waarom Rose vertrokken is toen Keet nog maar een paar weken oud was én Keet wil graag weten waar Rose nu is.
Keet wordt geholpen door haar irritante, maar toch bloedknappe collega Seger. Dit zorgt voor spanningen tussen deze twee. Seger helpt Keet heel goed met de zoektocht naar Rose.
Ik was niet mega enthousiast over het boek zoals andere lezers dat wel zijn. Een van de kritische punten is bijvoorbeeld dat ik Keet en Rose te veel op elkaar vond lijken en dat ze geen eigen stem hadden. Daardoor werd het 1 personage in mijn hoofd... Ook waren er nog veel losse eindjes en bijpersonages die geen functie leken te hebben (de ex van Keet bijv).
Maar je zult dit vast leuk en goed vinden als je fan bent van Gillian King.
Maar je zult dit vast leuk en goed vinden als je fan bent van Gillian King.