Romantisch, een tikkeltje pikant en vriendschap.
"Thee, chocola, deur op slot en lezen maar!"
Hier ben ik het helemaal mee eens. De tekst die op de kaft staat schepte bij mij hoge verwachtingen. Ik heb het boek verslonden - wat een heerlijke feelgood! Dit is het eerste boek wat ik lees van Dominique Lap. Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven beschreven en dankzij de schrijfstijl van Dominique is het makkelijk schakelen tussen de twee.
Het verhaal gaat over Florine. Ze heeft net een nieuwe galerij en een nieuw appartement. Na een tijdje krijgt ze ook een nieuwe buurman, Mark. Ze vindt hem in eerste instantie een eikel, maar hier komt na enige tijd verandering in.
Haar vriendinnen steunen haar door dik en dun, al is het niet altijd gezellig tussen de drie vriendinnen.
Florine heeft nog nooit een klavertjevier gevonden en het geluk ervaren... vindt ze uiteindelijk wel haar klavertjevier?
Als ik het boek in drie woorden zou moeten omschrijven zouden dat; romantisch, een tikkeltje pikant en vriendschap zijn.
De vuuropaal is wat mij betreft een aanrader! Na het lezen van dit boek ga ik zeker ook Dominique’s andere boek lezen.