Spannend boek!
In dit boek komen twee verhalen samen, een verhaal uit het verleden, en een hedendaags verhaal. In het verleden zijn er enkele zaken gebeurt in een munitiedepot van het leger, die zware gevolgen hebben in 2020. Een aanslag op een marathon in Antwerpen zorgt voor veel internationale ophef. Wat is het verband tussen het verleden en de aanslag?
Het boek zelf is zeer vlot geschreven. De hoofdstukken zijn perfect gedoseerd, en zijn makkelijk in één keer uit te lezen. De kleine tussentitels zijn zeer handig, en brengen meer duidelijk over de chronologie van het verhaal. Het leuke puntje is ook dat de schrijver alles gedetailleerd beschrijft. Ik kan niet wachten om het tweede deel te lezen, zeker na het einde van dit boek.