Een minder einde
In het boek wordt de hulp van Liese Meerhout ingeschakeld door de Crim, nadat Helena Vaels wordt vermoord en er een mogelijk verband is met een schilderij. Het schilderij wat ze aan het restaureren was speelt dus blijkbaar een grotere rol dan eerst gedacht.
Het boek is weer top geschreven, zoals we verwacht zijn Coppers. Er zijn wel weer enkele minpuntjes. Ten eerste, er worden zodanig veel verbanden gelegd, tot dat op een bepaald moment er teruggeschakeld werd naar een eerder verband. Dan moet de schrijver het verband weer uitgebreider uitleggen, omdat we het ons meestal niet meer tot in detail herinneren. Het tweede minpuntje vind ik het einde, het wordt zo kort beƫindigd, op twee pagina's wordt heel het einde verteld. Maar de minpuntjes kunnen niet op tegen de positieve punten, daarom geef ik het vier sterren.