Liever de liefde verliezen dan nooit te hebben lief gehad
Liefde aangaan als je weet dat je ooit alles gaat vergeten en de ander verdriet brengt. Het kan twee kanten uitgaan. Of je gaat ten volle voor het leven dat er is, of je sluit je op in een veilig coconnetje. Dat laatste is ook wat je leest als het verhaal start. Een werkopdracht waar de moedige Wren geen nee tegen durft zeggen zorgt ervoor dat ze uit haar veilige coconnetje weg moet. En dat is de start van een romantisch (maar ook steamy) verhaal over durven en doorzetten. Over dichterbij komen met de wetenschap dat ooit .. . Over moed om je demonen te overwinnen. Of zoals de achterflap zelf zegt : is het beter om de liefde te verliezen dan om nooit lief gehad te hebben? Een hartverscheurend verhaal want jong dementie is een harde diagnose waarop geen snelheidsmeter staat. Maar ook een hoopvol verhaal die je leert te leven met de tijd die je (misschien) nog hebt.
En toch ben ik zelf niet helemaal voor dit verhaal gevallen omdat ik de verhaallijnen te snel en te cheesy vond gaan en de steamy scenes te expliciet. Als je daarvan houdt, is dit wel een boek voor jou.