Parijs : de liefde en lekker eten!

Ka8leen 30 juli 2024
Een verhaal dat langzaam en een beetje afstandelijk start maar dan met een enorme vaart onder je huid gaat kruipen. Al snel ga je ook af en toe de cover omdraaien want je wil zo graag weten wie er naast Emmy loopt : is het Etienne of is het Gijs? Elke keer als je denkt het te weten, draait het verhaal zich om en ben je weer bij af. Heel fijn hoe je de verhaallijnen ziet ontplooien voor je ogen. Want beeldend is dit verhaal ook. Ik zag de rok van Emmy opbollen door de mooie beschrijvende schrijfstijl. Ook dit stukje groeit verder naarmate het verhaal vordert. Knap! Wees ook gewaarschuwd bij het lezen van deze feelgood : het water loopt je in de mond bij alle beschrijvingen van gerechten die ze proeven, maar ook bij alle beschrijvingen van Parijs. Mooie feelgood!

Meer recensies van Ka8leen

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.