Geweldig boek met een fantastisch einde
Wanneer een vliegtuig in Amerika aankomt, blijkt het drie maanden eerder al geland te zijn. Met dezelfde beschadigingen na een grote storm en exact dezelfde mensen aan boord. Mensen die denken dat het maart in plaats van juni is.
Het gegeven van het boek is intrigerend. Wat is hier aan de hand?
De schrijver weet de kleine persoonlijke verhalen mooi af te wisselen met het grotere geheel. Daarbij wordt wereldproblematiek niet geschuwd. Het boek is bijzonder goed in balans. De schrijfstijl is vlot. Af en toe wordt de schrijver filosofisch, maar nergens hoogdravend. Het past allemaal perfect in elkaar. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen.
Het einde schemerde al door in het boek, maar is vele malen beter uitgevoerd dan ik verwachtte. Bijzonder goed gedaan. Als er een boek is dat de vijf sterren verdiend, dan is dit het wel.
Het gegeven van het boek is intrigerend. Wat is hier aan de hand?