Sterk debuut

KarenSteyaert 06 april 2025
Ik kreeg de eer om dit boek op vraag van de auteur te lezen, en met veel enthousiasme stemde ik toe. Aanvankelijk dacht ik dat dit verhaal niet helemaal mijn smaak zou zijn, maar ik ben volledig van gedachten veranderd. Wat een goed verhaal is dit!

Het boek is opgebouwd uit korte hoofdstukken die af en toe eindigen met een spannende zin.
Dit zorgt ervoor dat je als lezer direct verder wilt naar het volgende hoofdstuk.
Gedurende het verhaal zijn er plotwendingen die ik absoluut niet had zien aankomen, wat bijdraagt aan de meeslependheid van het verhaal. De verschillende verhaallijnen komen prachtig samen in een verrassend plot.

De personages zijn goed uitgewerkt, waardoor je als lezer een sterke band met hen opbouwt en alles heel realistisch aanvoelt. Het boek behandelt belangrijke hedendaagse thema's zoals klimaatverandering en de invloed van bedrijven op een indringende manier.

Kortom, dit boek weet van begin tot eind te boeien. Een sterk debuut van de auteur!

Meer recensies van KarenSteyaert

Als er een vreemde jongen arriveert in het sprookjesachtige dorp Near, duurt het niet lang voordat er kinderen verdwijnen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.