Historische feelgood

Karin Kempenk 02 april 2025
In dit prachtige tweede deel van de Ridgewood Hall-serie maken we kennis met Rose, een alleenstaande moeder van twee kinderen. Wanneer ze haar achternicht Flora ontmoet, duiken ze samen in hun familiegeschiedenis. Al snel ontdekken ze het verhaal van Daniel Bellamy, de jongste zoon van de graaf van Ridgewood Hall. Maar kan het verleden hen ook helpen bij hun eigen toekomst?

Marijke Vos weet op meesterlijke wijze het heden en verleden te verweven in een meeslepend en sprankelend verhaal. De personages voelen levensecht aan, en je leeft helemaal met ze mee. Het boek leest vlot, zit vol warmte en raakt je recht in het hart.

Een feelgood-roman die je laat lachen, wegdromen en met een grote glimlach achterlaat. Absoluut genoten!

Meer recensies van Karin Kempenk