Wie heeft het gedaan?
Het perfecte huwelijk van Jeneva Rose is haar debuut.
In Het perfecte huwelijk volgen we Sarah, een topadvocate, en Adam, een auteur met één bestseller op zijn naam. Hun leven verandert drastisch wanneer Adams minnares Kelly dood wordt aangetroffen in hun vakantiehuis. Adam wordt als hoofdverdachte gearresteerd, en uitgerekend Sarah besluit zijn verdediging op zich te nemen.
Wie heeft Kelly vermoord? Is Adam schuldig, of weet Sarah hem vrij te pleiten?
Het verhaal wordt verteld vanuit afwisselende perspectieven, waardoor je steeds kleine stukjes informatie krijgt en de spanning tot het laatste moment voelbaar blijft. De korte hoofdstukken zorgen voor een vlotte leeservaring. Toch zitten er enkele ongeloofwaardige elementen in: Sarah houdt Adam in het duister over haar onderzoek, terwijl Adam zelf beslissingen neemt die zijn zaak alleen maar slechter maken.
Ondanks deze vreemde wendingen is Het perfecte huwelijk een echte psychologische thriller die je op het puntje van je stoel houdt!
Wie heeft Kelly vermoord? Is Adam schuldig, of weet Sarah hem vrij te pleiten?