informatief erotisch boek

Wat kun je verwachten:
-          25 korte erotische verhalen.
-          25 tips om manier van masturberen te verrijken.
-          Taboes rond masturberen doorbreken.
-          Flowchart om makkelijk bij verhaal uit te komen waar jij zin in hebt.

Leeservaring:
“Een recent onderzoek suggereerde dat zo’n 53% zich oncomfortabel voelt om over masturbatie te praten, ondanks het feit dat 91% van de vrouwen het doet.”

Florence Bark wil met dit boek het taboe rond vrouwelijke masturbatie doorbreken. Dit boek wisselt tips om van je lichaam te genieten af met verhalen die je hierbij kunt gebruiken.
Met behulp van de flowchart kun je snel een verhaal opzoeken die bij je voorkeuren en stemming past, er is voor ieder wat wils. Wel onhandig dat de paginanummers niet in de chart staan.
De verhalen zijn kort en zonder persoonlijke kenmerken zodat je echt je fantasie kunt gebruiken. In elk verhaal staat het orgasme centraal. De verhalen kunnen hierdoor wat banaal overkomen.
Ga je na het lezen van de boek tijdens het volgende avondje uit met je vriendinnen het uitgebreid over masturberen hebben... Dat denk ik niet, maar het boek is zeker heel informatief voor meiden die hun eigen lichaam leren ontdekken.

Meer recensies van karinleest_veel (kobo_romance)