Verfrissende thriller

Verschillende pov, een vermissing, iedereen heeft een geheim.

Ik zwijg voor jou van Lyona Rose is een korte thriller die je vanaf de eerste pagina meeneemt in een web van geheimen, intriges en onderhuidse spanning.
Wat deze thriller zo leuk maakt, is de opbouw: negen hoofdstukken, elk vanuit een ander perspectief. Daardoor ontdek je steeds een nieuw stukje van de puzzel en verandert je beeld van de personages continu. Iemand die je eerst vertrouwt, blijkt later misschien toch een ander gezicht te hebben... of andersom!
Centraal staat de vermissing van bestseller-auteur Luna de Graaf. Door al die verschillende invalshoeken voelt het een beetje als een klassieke 'whodunnit', na elk hoofdstuk heb je een nieuwe verdachte. En de plottwist op het eind? Die had ik echt niet zien aankomen.
Hier en daar vond ik een paar dingen wat vergezocht, en persoonlijk had ik graag nog een hoofdstuk gehad dat iets verder in de toekomst keek om het helemaal af te ronden. Maar dat doet niets af aan het feit dat dit een heel geslaagde thriller is die zeker smaakt naar meer.
Lyona Rose, ik ben benieuwd naar je volgende!

Meer recensies van karinleest_veel (kobo_romance)