veelbelovend debuut

Het luisterboek was een aangename kennismaking met de debuutroman van Fabiënne Swinkels. Ik heb gelachen, een paar heerlijke luisteruurtjes beleefd.

Fleur en haar vriendin Mirthe wonen in een uitgeleefd appartement met een brede vensterbank. Ze bedenken een plan om een leuke man te strikken voor een date. Zittend in de vensterbank kijken ze uit op een gezellige winkelstraat. Zien ze een interessant 'flirtproject' langskomen, dan laten ze een roman voor hun voeten op de straat vallen. Na haar laatste verbroken relatie is Fleur de mannen wel zat, maar dit is wel een leuke manier om met interessante mannen in contact te komen voor een date.

Vanuit haar vensterbank heeft Fleur zicht op de overbuurmannen. Die zijn gay, wat wel jammer is. Het is de vraag of Fleur dat goed heeft ingeschat.

Het is een verhaal over jonge vrouwen die na hun studies hun draai in het leven proberen te vinden. Vlot en met humor geschreven. Een leuk debuut, veelbelovend voor de toekomst!

Meer recensies van KarinsBoekenparadijs