Genoten van dit heerlijke boek!
Ik kreeg van @zomerenkeuning de kans om het nieuwe boek van Chantal te lezen. Heel blij mee!
Het boek gaat over Fabiënne die erg hard gewerkt heeft om het te maken in de modewereld. Na een ingrijpende gebeurtenis in Parijs komt haar verleden terug naar boven, iets dat ze eigenlijk heel hard probeert weg te stoppen. Maar na al die jaren wordt het misschien wel eens tijd dat Fabiënne het verleden recht in de ogen kijkt.
Wat een fijn boek om te lezen. De opbouw is leuk en de personages spraken me erg aan. Het boek is goed geschreven en dit is feelgood op z’n best. Ik las hier en daar al dat sommigen vonden dat het einde heel snel ging en dat het weinig uitgediept was. Ik vond dat net geen probleem. Je leeft het volledige boek mee met Fabiënne en haar struggle met het verleden. Ze wil het allemaal een plaats geven, maar dat kan ze niet voor ze bepaalde zaken oplost. Ik vond het leuk om dit samen met haar uit te zoeken en de stappen te zien die ze zet. Op het einde gaat het dan inderdaad snel, maar voor mij hoefde dat niet meer uitleg te zijn. Je merkte dat Fabiënne erg gegroeid was en het was voor mij fijn dat ik dat doorheen het boek kon volgen. Ik denk dat dat ook het doel van het boek was en niet zozeer de toekomst als alles al opgelost is.
Ik genoot dus heel erg van dit boek!
Ik genoot dus heel erg van dit boek!