Op reis naar Bali!

Het boek gaat over Nina, een stewardess, die met haar vriend, Aram, op reis gaat naar Bali. Het is hun eerste reis samen en dat loopt niet van een leien dakje. Nina komt haar ex ook nog eens tegen (ja, op Bali) en dat maakt het allemaal nog ingewikkelder.

Voer voor een heerlijk boek dus! Janice heeft hier weer een pareltje op de wereld gezet. Je kan heerlijk wegdromen op Bali en je zit op het puntje van je stoel door de spanningen die over en weer vliegen (en niet altijd de goeie soort). Er zit vaart in het verhaal en dat maakt het erg vermakelijk. De vriendschap tussen de 3 stewardessen blijf ik zo’n meerwaarde vinden in deze verhalen. Je voelt hoe zij zoveel aan elkaar hebben en dat ze eerlijk tegen elkaar zijn, ook al doet het soms pijn. Nina maakt een mooie persoonlijke groei door en er zijn bepaalde twists die je niet ziet aankomen. Kortom, een parel van een boek (opnieuw!)

Het e-book telt 204 pagina’s, dus dit lezen wij als geoefende lezers natuurlijk op 1 dag uit. Je kan dit verhaal niet wegleggen! Dus heb je zin om op reis te gaan naar Bali, maar kan je het niet betalen? Zet dan nu dit boek op je TBR. Je zal er geen spijt van krijgen!

Meer recensies van Karlijnsboekenbubbel