Heerlijke feelgood!

Ik kreeg van Anina een berichtje of ik haar e-book wou lezen en dat deed ik met het grootste plezier.
Vandaag is het mijn dag dus in de blogtour! Check zeker ook eens de andere deelnemers hun mening over het boek!

Dit was een erg leuk boek om te lezen. Ik sta zelf in het onderwijs, net zoals het hoofdpersonages, dus dat maakte het boek extra herkenbaar voor mij.
Ik vond het heel goed geschreven en de diepgang van de personages zat er zeker in. Je ziet ze evolueren van ‘koppige’ jongvolwassenen naar oprechte en luisterende volwassenen. De beide personages, Kiki en Tim, maken samen en los van elkaar heel wat mee en ze merken gaande weg dat ze meer overeenkomsten hebben dan eerst gedacht.

Het verhaal wordt verteld vanuit beide standpunten, dus zo kom je extra veel te weten en dat vind ik telkens wel een pluspunt. Het boek is soms een beetje langdradig en het zou misschien een klein beetje korter gekund hebben. Aan de andere kant begrijp ik zeker ook waarom het boek zoveel pagina’s telt. Het zijn nu eenmaal twee complexe hoofdpersonages met heel wat bagage en dan is het natuurlijk wel fijn dat je alle info meekrijgt.

Ik heb al bij al genoten van dit leuke boek en het is zeker een aanrader!

Meer recensies van Karlijnsboekenbubbel