Boek van nu
Dit is het tweede boek van deze auteur, mijn eerste kennismaking was de kerstnovelle.
Cappuccino en Bitterkoekjes is een vlot geschreven roman met hedendaagse onderwerpen. Realistisch beschreven als het gaat om zorgtekorten, dertigers voor wie de lat in het leven hoog ligt waardoor het leven soms lastig is. Maar juist de twist eraan geven om feelgood te verweven in een roman is op een natuurlijke manier gedaan. Juist het realistische sprak mij aan, alhoewel ik ook van andere genres houdt, is dit vooral een feelgoodroman met beide benen op de grond. De personages zijn goed uitgewerkt en de schrijver neemt je moeiteloos mee in hun levens.