Ford, wil je met me trouwen???
Zoals jullie misschien ondertussen wel al zullen weten, ik ben fan van @authorelsiesilver! Reikhalzend keek ik uit naar de vertaling van ‘Wild love’! Dankzij @aprilbooks.nl mocht ik ‘Wild van liefde’ lezen, verslinden, in mijn hart sluiten. Dankjewel hiervoor!
Waarover gaat dit boek?
We hebben in ‘Hopeloos’, die andere verslavende serie, al even kunnen kennismaken met Ford. Net genoeg om ons razend benieuwd te maken. Ford Grant, broer van Willa, is uitgeroepen tot ‘s werelds hotste miljonair. Zelf zegt die titel hem niks. In Rose Hill voelt hij zich thuis, weg van alle aandacht. Die gaat uit naar zijn opnamestudio en….tot zijn dochter. Een dochter die plots voor de deur staat, een dochter waarvan de verwekking nogal…ongewoon was. Een 12-jarige dwarse tienermeid. #m
Ford probeert alle ballen in de lucht te houden. Tot een storm genaamd Rosalie ‘Rose’ Belmont op het toneel verschijnt. Wanhopig biedt ze zichzelf aan om bij hem te komen werken. Na een traumatische ervaring op haar vorig werk wilt ze gewoon de rust van Rose Hill.
De spanning tussen Ford en Rose lopen hoog op. Beide willen er wel aan toegeven maar beiden weten ook best het niet mag. Maar hij kan haar écht niet weerstaan…
Oordeel:
Mijn samenvatting was weer veel te lang. Maar er valt ook zoveel te vertellen! Wild van liefde heeft alles wat een mooi en ontspannend boek nodig heeft:
* een mannelijk hoofdpersonage om bij te watertanden
* een vrouwelijk hoofdpersonage die zich niet laat doen. Niet vies van een snedig weerwoord of uitdagingen
* grappige dialogen
* tot de verbeelding sprekende liefdescène’s
* vlot geschreven verhaal
* tranentrekkende romantisch gebaar
Kortom: de ideale Elsie Silver!
Mijn favoriete quotes:
‘Als hij zich omdraait en van me wegloopt neemt hij mijn adem met zich mee.’
‘Zij is de zon en de rest van ons zijn gewoon dolle rotsblokken die om haar heen zweven.’
‘Maar ik moet toegeven dat ik een beetje in vervoering raak als ik hem met een frons op zijn gezicht voor zijn SUV zie staan. Op een manier waar mijn benen een beetje week van worden en mijn wangen een beetje warm.’
Waarover gaat dit boek?
Oordeel:
* een mannelijk hoofdpersonage om bij te watertanden
* grappige dialogen
* tot de verbeelding sprekende liefdescène’s
* vlot geschreven verhaal
* tranentrekkende romantisch gebaar
Kortom: de ideale Elsie Silver!
Mijn favoriete quotes:
‘Als hij zich omdraait en van me wegloopt neemt hij mijn adem met zich mee.’