Aardig debuut
In dit verhaal volgen we Ella. Ella heeft een fijne vriendengroep en een casual contact met David. Maar ze wilt meer. Ondertussen is ze hopeloos verliefd op David, hij wilt liever alles bij het oude laten.
Dan komt Roy op het toneel. Roy ziet er heel goed uit en is uitermate charmant. Kortom, alles waar je maar kan van dromen. Maar Roy blijkt geheimen te hebben. Breken die geheimen het zuur op voor Ella?
Oordeel:
‘Heb je even?!’ is het debuut van Ali Van Der Velde. Al zou je dat niet direct zeggen. Ali heeft een aangename en vlotte schrijf- en vertelstijl. De hoofdstukken vloeien mooi in elkaar over. Geen onnodige herhalingen, niks is zo vervelend.
Haar personages zet ze zo waarheidsgetrouw neer. Al moet ik bekennen dat ik niet zo’n fan ben van het hoofdpersonage Ella. Ze is soms te naïef, wat na een tijdje vervelend wordt. Maar ook dat is een positief punt, als schrijver moet je je lezer laten meevoelen. Een vlak personage zou dit effect niet bereiken,
Schrijf zeker verder Ali!
Dankjewel voor het recensie-exemplaar!
Oordeel:
Schrijf zeker verder Ali!
Dankjewel voor het recensie-exemplaar!