Ideaal voor een koude herfstavond
Waarover gaat dit boek?
Na een traumatische ervaring op haar werk, komt de kans om het Pumpkin Spice Café over te nemen als geroepen. Tijd voor een nieuwe start, tijd voor een nieuwe Jeanie.
Dream Harbor is een klein stadje, haar komst blijft niet onopgemerkt. Niet iedereen is blijkbaar fan van de nieuwe uitbaatster want Jeanie hoort allerlei geluiden in haar café. Tijdens een nachtelijke zoektocht stuit ze op knappe boer Logan. Knap maar nors, knap maar beschadigd.
Mr Grumpy vs Mrs irritante sunshine. Maar de aantrekkingskracht is aanwezig, kan Jeanie zijn gebroken hart helen?
Oordeel:
Ja, wat een verhaal hè! Dit was voor mij als een deken op een koude herfstavond, de slagroom op de warme chocolademelk. Hartverwarmend! Ik heb genoten van het begin tot het einde.
Vanaf de eerste zin had Laurie me mee in het verhaal. Niks onbekende schrijfster, het was alsof ik al tal van boeken van haar heb gelezen. Laurie Gilmore is als een vriendin die je regelmatig zit. Je neemt gewoon je gesprek weer op van een vorige ontmoeting. Zo voelde dit verhaal ook voor mij. Hallo bekende, ik voel me hier thuis in je huis/boek.
Dat gevoel van welkom te zijn, heeft zeker en vast te maken met die mooie, kleurrijke cover! Oh wat ben ik verliefd op die cover! Het straalt gezelligheid uit! De keuze van kleuren en dan dan die afbeelding!
Ja, ik ben fan! En ik kan niet wachten op het volgende deel!
Oordeel:
Ja, ik ben fan! En ik kan niet wachten op het volgende deel!