Geschreven in een 'en toen, en toen, en toen' stijl
Geythorn van Bernand Timmer.
De omslag en de boekbeschrijving trokken mij erg aan maar voor mij was het verhaal erg teleurstellend. Het verhaal is erg oppervlakkig geschreven, ik mis dus enorm de diepgang en de details. Het verhaal is heel erg geschreven in een 'en toen, en toen, en toen' stijl. Er waren heel veel personages aanwezig in het boek en ik moest voordeur nadenken wie wie ook alweer was. De broers heten Bas en Bob en de privédetective Ben. Ik haalde deze 3 personages continu door elkaar. Het einde is heel erg chaotisch geschreven wat er bij mij voor gezorgd heeft dat ik nu nog steeds niet precies weet hoe het verhaal geëindigd is. Ik kon de zinnen niet in me opnemen.
Ik wil met deze review de schrijver niet afkraken: ik lees dat het zijn eerste boek is. Misschien moet de schrijver er nog even inkomen en is een eventueel volgend boek wel fijn om te lezen.