Kennis maken met onbekende plaatsen
Onze adembenemende aarde van Anita Ganeri.
Dit boek is een informatief boek voor kinderen. Ik ben geen kind meer, maar heb toch zeker veel nieuwe dingen geleerd uit dit boek! In dit boek heb ik kennis mogen maken met plaatsen waarvan ik het bestaan niet wist. Dit boek is dus zeker niet alleen voor kinderen maar voor jong en oud!
Prachtig boek met veel foto's en plaatjes. Je wordt niet bedolven onder informatie maar wordt wel voorzien van voldoende informatie door middel van weinig tekst. Dit zorgt ervoor dat ik niet ontmoedigd raak om het te lezen.
Het is ook prettig dat er bepaalde zaken zoals wat er onder de aardkorst zit wordt uitgelegd met tekeningetjes. Dit maakt het voor mij makkelijker te begrijpen.